Om siden

Denne side om slægten Blankensteiner, er noget der langsomt men sikkert har udviklet sig. Uden at kunne sætte en eksakt datering på nysgerigheden for navnet Blankensteiner, er det noget der har været i mine tanker siden slutningen af 80´erne.

Lisa, min mors søster, opfordrede mig gentagne gange til at gøre noget ved det, bla. ved at opsøge Chonna, min morfars søster, som var den person i live, der nok vidste mest om vores gren af familien. Desværre døde hun i 1996, inden jeg havde fået taget mig sammen til at besøge hende.

Så da jeg startede med et “stamtræ” på blanken.dk, var det udelukkende baseret på oplysninger fra min moster Lisa og min mor Else. Alle de links og dermed Blankensteiner jeg kunne finde på nettet, havde jeg ikke den fjerneste idé om hvor passede ind i den store sammenhæng. Sådan var det frem til 2006, hvor jeg blev kontaktet af Robert og Anni Jette Blankensteiner. De hjalp utroligt meget med at få sat mange flere navne og generationer ind i mit ydmyge stamtræ. Desværre blev deres slægtsforskning stoppet brat i januar 2009, da Robert pludselig døde. I september 2009 overtog Walther Gasbjerg deres arbejde og startede websitet blankensteiner.net.

September 2010 begyndte jeg på et slægtsforsknings-kursus, så validering af de indsamlede info, kunne påbegyndes. Arbejdet er stadig i gang og vil være det lang tid fremover, idet det ikke kun er Blankensteiner-slægten, men også mine egne aner der skal støves op i de online kirkebøger og folketællinger mm.

Fra 2009 og frem til 2018, brugte jeg websitet familiekroeniken.dk til at holde styr på alle personerne, men det website lukkede ned i forbindelse med den nye persondataforordning, hvilket så betød at jeg skulle finde en ny måde at få stamtræet lagt ud på nettet. Efter at have testet flere forskellige systemer, valgte jeg at lave det manuelt, bygget op på WordPress (som det ses her på siden). Det er meget mere omfattende at lave det manuelt, men til gengæld får jeg det som jeg vil…

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.